Akhisar Belediyespor'un yeni teknik direktörü Roberto Calos sözleşmesini imzalayıp çalışmalara başladı. Bir günde çift antrenman yaptıran Carlos "Ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor" dedi.

Akhisar Belediyespor Antalya Side kampında yapacağı iki hazırlık maçının programı belli oldu. Akhisar Belediye 15 Ocak Perşembe günü saat 17.00 de Polonya'nın Lechia Gdansk takımı ile, 2 gün sonra 17 Ocak Cumartesi günü de İsviçre'nin FC Thun takımı ile saat 16.00 karşılaşacak. Her iki maçta Side'nin Emirhan Spor Comlex sahasında oynanacak.

Roberto Carlos'un ilk iki antrenmanını takip eden basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Kadromuzdaki oyuncularla yeni hocamız çok kısa zamanda iyi bir iletişim ve sıcak bir hava olduğunu gördük. Antrenmanlarda ve yapacağımız iki hazırlık maçı sonunda takımımıza takviye edeceğimiz oyuncularla masaya oturup kısa zamanda sonuç alarak lige çok iyi bir başlangıç yapacağımızdan eminim. Bir ay içinde yapacağımız 4 lig 2 kupa maçını en iyi neticelerle bitirmek istiyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor'un Carlos yönetiminde ilk antremanı oldukça neşeli geçti. Carlos'un futbolcularla sıcak iletişimi dikkat çekti.