BURSASPOR Kulübü’nün maçlarını oynadığı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda açtığı ilk satış mağazası, bugün törenle hizmete girdi.
Açılış törenine Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Ali Ay, 2'nci Başkan Ali Ademoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yöneticilyer, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolculardan kaleci Harun Tekin, Şamil Çinaz ve yeşil beyazlı taraftarlar katıldı.
ÇAKMA FORMA ALMAYIN
Bursaspor Başkanı Ay, taraftarlara seslenirken şunları söyledi:
"İstanbul’a gittiğimde büyük kulüplerin storlarına imreniyordum. Şimdi biz de onlar gibi güzelini yaptık. İstanbul’daki maçlarda çakma ürünleri kimse almıyor. Sizlerde almayın. Alanları engelleyin. Kulübümüz kazansın biz de daha başarılı sonuçlara imza atalım."
Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ise, "Bu güzel statta destek verildiğinde bir şampiyonluk sevinci daha yaşatacaklarına inanıyorum. Bursaspor’a gönül veren herkesin stadyum altındaki mağazadan alışveriş yapmalarını ve kulübe katkı vermelerini istiyorum” dedi.
Bursaspor formasını sırtına geçirerek konuşan Milletvekili Hüseyin Şahin,  "Ben sonradan değil, anadan doğma Bursasporlu'yum. Şampiyon kadronun yöneticisi olmaktan ve kulübüm için yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yarın 15 Temmuz şehitleri ve gazileri için özel bir gün olacak. 40 bin taraftarın tribünlere gelip bu şöleni izlemelerini bekliyorum” diye konuştu.
Daha sonra mağazanın kurdelası kesildi. İlk alışverişi Milletvekili Hüseyin Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptı.

FOTOĞRAF