Cemal EKENTOK/BURSA,()- İSTANBUL Başakşehir'i 4-1 yenerek Spor Toto Süper Ligin 56 golle en çok gol atan takımı ünvanını elinde bulunduran Bursaspor’un kadrosunda yer alan yabancı oyuncuları 28'inci hafta sonunda tam 42 gole imza atarken yerli oyuncuları, sadece 14 golle takımlarına katkı sağladı.
FERNANDAO ZİRVEDE
Yeşil beyazlı takımın yabancı futbolcularından Brezilyalı Fernandao, attığı 18 golle krallık yarışında zirvede bulunuyor. Fransız futbolcu Bakambu, 10 gole ulaşırken, Portekizli Josue 5, Arjantinli Belluschi ile Civelli, Fenerbahçe’den kiralık olarak kadroya dahil edilen Holmen de 3’er gole imza attılar.
9 GOLLE VOLKAN ŞEN
Bursasspor'un en çok gol atan yerli oyuncusu 9 golle Volkan Şen oldu. Bu sezon gerek A milli takım, gerekse yeşil beyazlı takımın performansıyla dikkati çeken Ozan Tufan, ön libero oynamasına rağmen 3, kaptan Serdar Aziz ile genç Enes Ünal ise 1'er gole imza attı.
2 YABANCI DIŞINDA
Bu arada Bursaspor, Şenol Güneş’in teknik direktörlüğe gelmesinin ardından kaleci Frey ve savunmanın solunda görev yapan Taiwo dışındaki tüm yabancılarından verim aldı.

FOTOĞRAF