BURSA'da, bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü Muradiye Devlet Hastanesi’nde vefat eden Bursaspor'un eski oyuncularından, 'Sedat 1' lakaplı 65 yaşındaki Sedat Çelen'in cenazesi toprağa verildi.
Bursaspor da 1972-1974 sezonları arasında forma giyen ve ‘Sedat 1’ olarak bilinen Sedat Çelen (Habeş Sedat), geçirdiği rahatsızlık sebebiyle Muradiye Devlet Hastanesinde tedavi altında bulunuyordu.
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu ve Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk’ün bir süre önce ziyaret ettiği Çelen, bugün oynanacak Başakşehir karşılaşmasından galibiyet beklediğini ifade etmişti.
Sabah saatlerinde vefat eden Sedat Çelen, ikindi namazına müteakip Muradiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Bursa'nın Gündoğdu Köyü mezarlığında toprağa verildi.
Çelen'i son yolculuğunda ailesi, sevenleri, Bursaspor, Bandırmaspor ve Bursa Amatör Kümesi’nde oynadığı eski takım arkadaşları, Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, 2. Başkan Ali Ademoğlu, Futboldan Sorumlu yönetici Yüksel Çolak, ve yönetim kurulu üyelerimiz de yalnız bırakmadı.

FOTOĞRAF