BURSASPOR’un alt yapısında yetişip gösterdiği performansla kısa sürede A takım kadrosuna giren Ozan Tufan, 'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı özel açıklamada Beşiktaş maçından 3 puan almak istediklerini, milli takımda da kalıcı olmak istediğini söyledi.
3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ
Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında kendi sahalarında Beşiktaş ile önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirten 19 yaındaki Ozan Tufan, deplasmanda aldıkları Gençlerbirliği galibiyetinin devamını getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Yine 3 puan alarak seri yakalamak istediklerini belirten Ozan Tufan, şöyle dedi:
"Gençlerbirliği galibiyeti sonrası önemli bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Galibiyeti istiyoruz. Antrenmanlar iyi geçiyor. Performansımızı en iyi şekilde gösterip 3 puanı almak istiyoruz. Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Herkes birbirine yardımcı oluyor. Kimse için ayrım yapılmıyor. Bursaspor, çok iyi yerlere doğru gitmeye devam ediyor."
"DAHA ÇOK GOL ATMAK İSTİYORUM"
Kariyer basamaklarında adım adım yükselmeye devam eden Ozan Tufan, Euro 2016 öncesi son hazırlık maçı olan Danimarka mücadelesiyle birlikte 4'üncü kez A Milli Takım formasını giydiğini hatırlattı. Ozan Tufan, milli takım performansı hakkında da şunları söyledi:
"Danimarka maçında attığım golün son dakikada gelmesi, galibiyet getirmesi bizim için büyük moral olmuştu. Tüm ülkenin benim hakkımda konuşması da güzeldi. Bunlara takılı kalmamak lazım. Milli takım formasıyla daha çok gol atmak isterim. Döndüğümde Şenol Güneş hocamla görüştük. Bana tecrübelerini ve düşüncelerini aktardı. Tecrübelerini uygulayarak yoluma devam etmek istiyorum. Performansımı hiç düşürmeden arttırmak için çalışıyorum."

FOTOĞRAFLI