Emre KOŞAK/BURSA,()- BURSASPOR'un genç yeteneği Ozan Tufan kulübün resmi televizyonu Bursaspor TV'de önemli açıklamalarda bulundu. 
AİLEMLE VAKİT GEÇİRİYORUM
Bayram iznini ailesiyle birlikte geçiren Ozan Tufan, "Bayram iznine çıktık. Ben de ailemle vakit geçiriyorum. Akrabaları ziyaret edeceğiz. Mutluyum. Bayram günü daha fazla bir şey istemem. En güzel günlerden biri. Ben ailemle vakit geçirmeyi tercih ettim" dedi.
BEKLEMİYORDUK
UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'ye 90 dakikası ve uzatmaları golsüz sona eren mücadelede penaltı atışları sonunda 4-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda ettiklerini ve beklemedikleri bir sonucu aldıklarını söyleyen Ozan Tufan, "Turu geçmek için gitmiştik. Futbolda herşey olabiliyor. Beklemediğimiz bir şeydi. Oraya gelen taraftarımızı mutlu edemedik. Bize yakışmadı. Ama buna takılı kalmamalıyız. Lige hazırlanacağız. Üzgünüz. Tempomuz arttı. Tekrar kamp dönemimiz başlayacak. O dönemi en iyi şekilde geçirip lige iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.
SAYGI DUYUYORUM
Teknik direktör Şenol Güneş'in Chikhura Sachkhere ile oynanan karşılaşmalarda kendisine sonradan şans vermesi konusunda yöneltilen soruyu yanıtlayan Ozan, "Kendimi hazır hissediyorum. Teknik direktörün kararı ve saygı duymak gerekir. Bana yaklaşımı çok iyi. İyi anlaşıyoruz. İki maçta da sonradan girdim. Ben saygı duyarım ve elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım" şeklinde konuştu.
MORAL BOZUKLUĞU YAŞANDI
Avrupa'ya erken vedanın takımda moral bozukluğu yaşattığını ifade eden Ozan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Takımda moral bozukluğu yaşandı. Ama takılı kalmamak gerekiyor. Üzüntümüzü yaşadık ve üstümüzden atmak zorundayız. Artık lige hazırlanacağız. Takım şu an lig için hazır değil. Kamp sürecinde hazırlanacağız."
ÖZÜR DİLİYORUZ
Taraftarlardan özür dileyen Ozan, "Daha güzel bir bayram hediyesi verebilirdik ama olmadı taraftarımızdan özür diliyoruz. Tüm Bursaspor camiasının ve taraftarlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.