BURSASPOR'un Hollandalı sol kanat oyuncusu Josua John cumartesi günü oynayacakları Atiker Konyaspor maçı öncesi antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevapladı.
3 PUANI İSTİYORUZ
Atiker Konyaspor ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Hollandalı oyuncu," Rakibimizi Fenerbahçe karşılaşmasında da izledik. İyi bir oyun ortaya koyduklarını düşünüyorum. Biz onların oyununa odaklanmak yerine kendi oyunumuza odaklanmalıyız. Bugün ve yarın yapacağımız çalışmaların da bize vereceği etkiyle birlikte iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Her zamanki gibi savaş vereceğiz ve 3 puanı Bursa’da tutmaya çalışacağız" diye konuştu.
KATKI VERMEYE DEVAM
Bursa’da adaptasyon süreci yaşadığını ifade eden John, "Transfer olduktan sonra hemen takımda forma giymeye başladım. Bununla birlikte arka adalemde belli sorunlar yaşadım. Bu benim adaptasyonumu etkiledi. Yeni oyuncu geldiğince adaptasyon konusunda belli bir zamana ihtiyacı olur. Ben de bu dönemden geçtiğimi düşünüyorum. Mutlaka takım için daha fazla katkı vermeye önümüzdeki dönem devam edeceğim. Umarım benim transferim ileriki zamanda iyi bir transfer olarak hatırlanır. Ben de kendim ve takımım adına başarı getirerek, kendimi iyi bir transfer olarak tanımlattırabilmek adına elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.
ETRAFA BAKIP ANLAMAYA ÇALIŞTIM
Saha içinde ve dışında yeni şeyler öğrendiğini dile getiren Josua, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sonuçta her yeni transfer yeni bir sayfadır. Benim için de Bursaspor yeni bir sayfa hayatımda ve kariyerimde. Alışmaya başladım. Hem saha içinde hem saha dışında yeni şeyler öğreniyorum. Yeni bir kulübe geldiğinizde kendi yolunuzu çizmeniz gerekiyor. Ben de bunu yapmaya başladım. İlk geldiğim zamanlarda etrafıma bakıp, anlamaya çalışıyordum. Tabiiki bu çok normal. Şimdi öğrendiklerimi hayata geçirme ve bu öğrendiklerimi performansa dönüştürme vakti geldi diye düşünüyorum. Bunu da performansımı yavaş yavaş yükselterek göstereceğimi inanıyorum.
TİMSAH ARENA ZEMİNİ İYİ
Timsah Arena’daki zemini nasıl bulduğunun sorulması üzerine John, "Zeminin iyi olduğunu söyleyebilirim. Her saha geliştirilebilir. Bizim sahamız için de bu durum var. Bizler profesyonelleriz ve hangi şartlarda olursa olsun elimizden gelenin en iyisini yapıp, takımımıza en iyisini vermeye çalışıyoruz. Bir de bakarsanız kendi sahamızda yüksek bir galibiyet yüzdemiz var. Bu da zaten zeminin bize o kadar da zorluk çıkarmadığını gösteriyor diyebiliriz" dedi.

FOTOĞRAF