Bursasporlu futbolcular Belluschi ve Edu, Trabzonspor'u 3-2 yenerek ligin üst sıralarındaki yerlerini sağlamlaştırdıklarını belirtti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Belluschi, şunları kaydetti: "Bizim için çok önemli bir üç puanı aldık. Üst sıralarda oynamak için hedef koymuştuk. Bunun için de iyi gidiyoruz. Bugün iyi oynadık ve galip geldik. Türkiye'deki bütün takımlar evlerinde iyi oynuyor. Şimdiye kadar iyi sonuçlar çıkartamadık ama bundan sonra daha iyi maçlar çıkartacağız."

EDU: BU MAÇ ÖNEMLİYDİ

Başarılı orta saha oyuncusu Edu ise "Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra bu maç önemliydi. Şimdi çok iyi bir üç puan aldık. Milli maç arasını değerlendirip devam etmek istiyoruz." dedi.

CELUTSKA: ZOR BİR MAÇ OYNADIK

Trabzonsporlu oyuncu Celutska şu değerlendirmeyi yaptı: "Zor bir maç oynadık, kazanmak için oynadık ama ne yazık ki umduğumuzu bulamadık. Hatalar yaptık, yenildik. Çok zor durumdayız. Bundan sonraki maçlarda telafi etmemiz lazım."

Soner ise maçın başında gol yediklerini ancak bir çok pozisyona da girdiklerini belirterek, bu pozisyonları değerlendiremedikleri için üzgün olduklarını söyledi.