BURSASPOR'un sezon açılış maçında sahasında Galatasaray’a 2-0 yenilmesi, yeşil beyazlı futbolcuları üzdü.
Yeşil beyazlı takımın golcü futbolcusu Fernandao, Galatasaray’ın çok iyi savunma yaptığını belirtirken şöyle dedi:
FERNANDAO:"GALATASARAY İYİ SAVUNMA YAPTI"
"Galatasaray her zaman oynamanın zor olduğu takımlardan biri. Biz elimizden geleni yaptık. İyi dayandık. Belli bir noktaya kadar da iyi de oynadık. Fakat ortaya böyle bir sonuç çıktı. Rakibimiz karşısında çok fazla gol kaçırdığımızı düşünmüyorum. Galatasaray çok iyi savunma yaptı. Gol imkanı olmadı. Çok fazla üzülecek bir şey yok. Kafamızı dik tutmamız gerekiyor. Biz büyük bir camiayız. Çalışmaya devam edeceğiz ve hak ettiğimiz neticeleri alacağız."
HARUN: "İYİ BAŞLAYAMADIK"
Kaleci Harun, yenilgiden sonra karşılaşmanın 2 takım açısından da zor maç olduğunu belirtirken şunları söyledi:
"Lige galibiyetle başlamak istiyorduk. Tabi rakip zorluydu. İyi başlayamadık. Sonrasında toparlandık. İyi pozisyonlar bulduk. Kontraataktan da golü yedik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Performansımı arttırmak istiyorum. Bunun için de daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum."
AZİZ BEHİÇ:"TELAFİ EDECEĞİZ"
Savunmanın solunda görev yapan Aziz Behiç ise, "Evimizde oynuyorduk. Kazanmak istiyorduk. Ancak olmadı. Bunu önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Benim kişisel performansımdan çok, takımın oyunu önemli. Futbol ekip işi. Çok iyi oynadık. Sadece golü bulamadık" dedi.