BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında kendi sahasında Trabzonspor'la 3-3 berabere kalırken yeşil beyazlı takımın golcü oyuncusu Fernandao bu sezon ligdeki 8'inci, Volkan Şen 5, genç oyuncu Ozan Tufan da 2'inci golünü attı. 
OZAN İPEK: "İYİ OYUNUMUZUN KARŞILIĞINI ALAMIYORUZ"
Ozan İpek, Trabzonspor beraberliğiyle ilgili şunları söyledi:
"Özellikle ikinci yarının belli bir bölümüne kadar çok iyi futbol sergiledik. Ama sonradan neden geri çekildiğimizi ben de anlamadım. Anlamsızca bir geri çekilişti. Ve sonunda duran toptan yine haftalardır yaşadığımız şeyi yaşadık ve gol yedik. Bu kadar iyi oyunun karşılığını alamıyoruz. Buna üzülüyoruz zaten. Üst üste puan kaybettiğimiz zaman hiç de iyi olmuyor ve 20 puanda kalıyoruz. Bugünkü gibi kaybettiklerimizi toplasak 26-27 puanda olurduk."
BELLUSCHİ: "ÜZGÜNÜZ"
Zor bir karşılaşma olduğunu söyleyen orta saha oyuncusu Belluschi ise şöyle konuştu:
"Karşımızdaki rakip gerçekten kaliteli oyuncuları olan Trabzonspor’du. Maçın belli bölümlerinde gerçekten iyi oynadık. Özellikle maçı belki de bitirebileceğimiz pozisyonlar yakaladık. 4-2’lik skora ulaşabileceğimiz dakikalar oldu. Fakat bunlardan faydalanamadık. Daha sonrasında oyunun kontrolünü onlar ele geçirdiler ve buldukları ataklarla gole de ulaştılar. Gerçekten üzgünüz."