BURSASPOR'un Ziraat Türkiye Kupası’nda 3'üncü Lig temsilcisi Yomraspor’u 3-0 yenmesinden çok, bir grup taraftarın Bilal Kısa’yı ıslıklaması, daha sonrasında ise Teksas Tribünü’nün sahip çıkarak tezahüratlar yapması konuşuldu.
Maç sonrası değerlendirme yapan yeşil beyazlı futbolculardan Erdem Özgenç, "Bilal’e yapılan tezahüratlar, protestolar bizi takım olarak çok etkiledi" dedi. Oyun olarak üst düzey futbol ortaya koyamadıklarına dikkat çeken Erdem şunları söyledi:
"Bugün 3-0 net bir skorla kazandık. Oyun olarak baktığımızda biz çok üst düzey bir oyun olmadı. Bize yakışmadı. Ama kazandık. Pablo'nun girmesinden sonra pozitif yönde takım oyununda gelişmeler oldu. Biz çok iyi bir takımız. Ama bazen istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz. Büyük Bursaspor taraftarından ben sadece şunu rica ediyorum. Hepimiz Bursaspor’un futbolcusuyuz. emeğimiz, yapımız Bursaspor arması, onun başarılı olması için. Şehirdeki insanlar, kentin tarihi için mücadele vermeye çalışıyoruz. Bilal’e yapılan tezahüratlar vardı. Bunlar iyi şeyler değil. Bunlar büyük Bursaspor camiasına yakışmayan hareketler. Lütfen rica ediyorum. Erdem Özgenç olarak rica ediyorum, bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmasın. Çünkü hepimiz Bursaspor için mücadele ediyoruz."
TEZÜHARATLAR HEPİMİZİ ÜZDÜ
Erdem Özgenç profesyonel futbolcular olduklarını belirterek, ''Bugün Bilal'e yapılanlar bizi de çok üzdü. Galip geldiğimiz maçta haklı yönleri olabilir. Evet takım olarak yeri geldi kötü oynadık, yeri geldi hatalar yaptık ama bun tür protestolar bizim camiamıza yakışmayan hareketler. Lütfen bundan sonra bunlar tekrarlanmasın. 3'üncü Lig takımıyla oynadığımız kupa maçında tribünleri doldurdukları için, kale arkası neredeyse doluydu. Bizlere müthiş bir ambians yaşattılar. İşte bunlar Bursaspor taraftarına yakışan şeyler."
BÜNYAMİN: İLK KEZ TİMSAH ARENA'DA OYNADIM
Bursaspor’un genç sol kanat savunma oyuncularından Bünyamin Kasal, "Güzel bir atmosferde oynadık. Benim için etkileyiciydi. İlk defa Timsah Arena’da oynadım. Hamza hocama, bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Öncelikle ben ve genç oyuncular olarak hepimizin çok çalışmamız lazım. Çok çalışıp, şans verildiğinde de o formayı giyip bir daha çıkartmamak istiyorum” şeklinde konuştu.
KUBİLAY: KAZANDIK, MUTLUYUZ
Daha önce oynadığı Spor Toto Süper Lig maçlarında gol atamayan ve iki şutu kale direklerinden geri dönen Kubilay kanatsızkuş ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "Öncelikle oyunumuzun üstüne koymak istiyoruz. Gruba kalmamız açısından bu maç önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Gol atamadığım için her hangi bir baskı hissetmiyordum. Bugün attım. Tabiiki sevindim" dedi.

FOTOĞRAF