BURSASPOR Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında deplasmanda İstanbul Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Maçı değerlendiren yeşil beyazlı futbolcular ve Başkan Recep Bölükbaşı, maçın hakkının beraberlik olduğunu belirterek, puan kaybını önümüzdeki hafta oynayacakları Kasımpaşa maçında telafi etmek istediklerini söylediler.
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, İstanbul Başakşehir beraberliğini değerlendirirken, güzel bir maç olduğunu belirterek şöyle dedi:
"Bizden puan almak zor. Herkes 1 puan aldığında seviniyor. İnşallah önümüzdeki haftalarda gol atma becerisini göstereceğiz. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. 1 puan aldık. İyi takımları var. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Futbolcularımız mücadele ediyor. İyi gidiyoruz. Yukarıdan fazla kopmamak istiyoruz."
HARUN: "BİRAZ TUTUKTUK"
Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin maçın ardından yaptığı açıklamada her iki takımın da pozisyonlara girdiğini ve kayıp iki puanı Kasımpaşa maçında telafi etmek istediklerini söyledi. Harun, "Maç gidip geldi. Bizim de onlarında gol pozisyonları vardı. Sahada zorlu bir mücadele vardı. Rakibin kapanıp, kontra atak ile üzerimize geleceği üzerine çalışmıştık. Biraz tutuktuk. Fazla pozisyona giremedik. İnşallah önümüzdeki Kasımpaşa maçında bu iki puanı telafi ederiz" dedi. 
ŞENER: "MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ"
Sağ bek Şener Özbayraklı maçın ardından yaptığı açıklamada rakibe fazla gol pozisyonu vermediklerini belirtti. Özbayraklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında iyi oynamıştık. Biz hedefe oynayan bir takımız. Bunun biraz yorgunluğu var. Bu bir bahane değil ama lig ve kupa periyodu olarak yoğun bir döneme giriyoruz. Rakibe fazla pozisyonda vermeden maçı tamamladık. Maçın hakkı beraberlikti. Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Çünkü önümüzdeki takımları yakalamamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Kasımpaşa maçını kazanmak istiyoruz."
OZAN TUFAN: "ORTADA GEÇEN BİR MAÇTI"
Genç oyuncu Ozan Tufan ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini belirtti. Ozan, "Pazartesi günü oynadığımız Fenerbahçe maçının ardından Cuma günü maçımızı oynadık. Yorgunluk vardı. İlk yarı vasat bir oyun sergiledik. İkinci yarı galibiyet için çıktık. Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Sahanın yumuşak olması bizi zorladı ama bunlar bahane olmamalı. Ortada geçen bir maçtı. Mücadele eden herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.