YENİ sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Bursaspor, bugünü üç antrenmanla tamamladı. Sabah 07.30’da kros yapan yeşil beyazlılar, öğle üzeri ağırlık çalışması yaptı.
Günün son çalışmasında ise yeşil beyazlı futbolcular teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde ısınmanın ardından top kontrolü ve pas çalışması, 5’e 2’nin ardından prese dayalı bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Sağlam, zaman zaman çalışmayı keserek oyuncularına uyarılarda bulundu. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde ise Bursasporlu futbolcular çift kale maç yaptı.
İZİNLİLER DÖNÜYOR
Milli maçlar nedeniyle sezon sonu tatiline geç çıkan futbolcular için verilen ekstra tatil yarın sona eriyor. Yeşil beyazlı futbolculardan Serdar Aziz, Volkan Şen, Ozan Tufan, Emre Taşdemir, Aziz Eraltay’ın yarın 18.00’de yapılacak çalışmaya katılacağı belirtildi. Yabancı oyunculardan, Sivok, Necid ile Bakambu’nun sabah çalışmasında yer alması bekleniyor. Uçak sorunu nedeniyle Belluschi’nin en geç Salı günü Bursa’da olacağı açıklandı.
BELLUSCHİ’DE SORUN YOK
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu, Belluschi ile ilgili sorun olmadığını belirtti. Kocaman, “Belluschi bizim sözleşmeli oyucumuz. Aramızda bir sorun yoktu. Gelmezse verilecek cezalara katlanır” dedi. Necmettin Kocaman, bir ara teknik direktör Ertuğrul sağlam ile bir araya gelerek transfer çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.
FOTOĞRAFLI