BURSA,()- CUMARTESİ günü saat 13.30'da Manisa’da Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu mücadelenin taktik içerikli provasını basına kapalı olarak yapılan antrenmanda yaptı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması ve koordinasyon çalışması yapan yeşil beyazlılar, son bölümde ise taktik çalışması yaptı.
Sakatlığı bulunan Serdar Aziz takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Faty salonda çalıştı. Yeşil beyazlılar yarın Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak ve Akhisar Belediyespor maçı için öğle saatlerinde karayolu ile Manisa'ya gidecek.
MİNİK ÖĞRENCİLER ÖZLÜCE’DE
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın doğum günü sebebiyle Özlüce Tesisleri’ne gelen minik öğrenciler, yanlarında getirdikleri pasta ve çiçeklerle Ertuğrul Sağlam'ın doğum gününü kutladı. Daha sonra futbolcularla ile fotoğraf çektiren öğrenciler tesislerden ayrıldı.

FOTOĞRAF