BURSASPOR'un kuruluşunun 51'inci yılında 51 kadının toplu üye olması dolayısıyla tören düzenlendi. Kent Kültürü Derneği'nin Ördekli Kultür Merkezi'nde törende konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
HEDEF 10 BİN ÜYE
Üye sayısının törenden önce 3763 olduğunu belirten Başkan Bölükbaşı, "Türkiye'nin 4'üncü büyük kentinde bu sayı az. Bursasporlu'yum diyen herkesi kulübe üye olmaya davet ediyoruz. 10 bin üyeyi hedefliyorum" dedi.
GELECEK ADINA BİZİ UMUTLANDIRIYOR
Başkan Bölükbaşı, yeşil beyazlı takımının Süper Lig'de şampiyon olduğu 2009-2010 sezonundaki ruhunun bu dönemde de yaşandığını hissettiklerini, büyük bir sinerji yakalandığını söyledi. Olağanüstü kongrenin ardından yönetim kurulu olduklarını belirten Başkan Bölükbaşı, şöyle devam etti:
"Bu da gelecek adına bizi umutlandırıyor. Takımımızın başına iyi bir teknik direktör getirdik. İyi oyuncular transfer ettik. Şu an oyuncularımız başarıya aç durumda. Hepimiz bir olup birlik ve beraberlik şarkıları söylersek şampiyon olduğumuz seneki fotoğrafı yine yaşarız."
KUTLUCAN: "ELİMİZİN HAMURUYLA ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK"
Kent Kültürü Derneği başkan vekili Arzu Kutlucan ise Bursaspor'un Bursa'nın büyük bir değeri olduğunu belirterek, kadınlar olarak kulübe destek vermek istediklerini belirtti, "Elimizin hamuruyla Bursaspor Kulübü'nde çok şey değişecek" dedi. 

FOTOĞRAFLI