SPOR Toto Süper Lig’de son 2 haftaya girilirken Ziraat Türkiye Kupası yorgunu Bursaspor, yarın Manisa’da Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
HAKEM METE KALKAVAN
Yeşil beyazlılar, deplasmanda Akhisar Belediyespor’u yenerek ilk 5 için iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Orhun Aktaş, Ceyhun Sesigüzel yapacak maçın dördüncü hakemi ise Bayram Başkan olacak. Volkan Bayarslan ile Murat Özcan ilave hakem olarak görev alacak.
BURSASPOR’DA EKSİK YOK
Ziraat Türkiye Kupası’nda hafta arası Fenerbahçe’yi İstanbul'da 3-0 mağlup ederek finale yükselen Bursaspor’da, yarınki mücadele öncesi sakat ve kart cezalısı yok.
Teknik direktör Şenol Güneş mücadeleye ideal kadrosu ile çıkması bekleniyor.
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA
Bursaspor, 2012-2013 Sezonu’nda Spor Toto Süper Ligi’ne yükselen Akhisar Belediyespor ile ligde, Türkiye Kupası ve hazırlık olmak üzere bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar rakibini karşısında 2 galibiyet, 5 beraberlik, 1yenilgi aldı. Bursaspor rakibine 10 gol atıp, 6 gol gördü. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan karşılaşmayı yeşil beyazlılar 3-1 kazandı.