Cemal EKENTOK - Mehmet İNAN/BURSA, () - BURSASPOR Kulübü Başkanı Ali Ay, karakterli bir takım olduklarını belirterek, "Karakterli oyuncular olsun istedik. Çok şükür iyi yoldayız. Lig dördüncüsüyüz, kupada ilerliyoruz. Sene sonunda da hedefimize ulaşacağız" dedi.
Bursa Fan Club’ün 25, Cumhuriyetin ise kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle Almira Otel’de düzenlenen geceye Bursaspor Kulübü Başkanı Ali, yöneticiler, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kaptan Harun Tekin eşleriyle birlikte katıldı.
Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu açılış konuşmasında, “Fan Club, bugüne kadar çevre, sağlık ve eğitime hizmet verdi. Biz bugüne kadar kente sahip çıktık. Önce sınıflar, sonra okul kurduk, orman yaptık. Sonrasında Bursaspor’a sahip çıkmaya başladık. Kongre üyesi olduk, yönetici olduk. Birçok hizmetler verdik” dedi.
Daha sonra, Bursaspor ve A Milli Takım kalecisi olan kaptan Harun Tekin’e Fan Club anısı verildi. Kısa bir konuşma yapan Harun Tekin, “Bu gece için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bursaspor gibi büyük camianın bir parçası ve burada bulunmaktan çok mutluyum” dedi.
HAMZAOĞLU: ÇALIŞMA ORTAMIMIZ ÇOK GÜZEL
Bursaspor Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Cumhuriyetimizin ne kadar önemli olduğunu belirten gece. Ali Ademoğlu’ndan konuşmak için ders almak gerekiyor” diyerek şunları söyledi:
“Bursasporla ilgili geldiğimizden beri çok iyi çalışma ortamımız var. Çok büyük ailenin ferdi olmaktan mutluyuz. Eleştirilsek de bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Dürüst, samimi şekilde hizmeti ilke edindik. Kulübün menfaatleri düşünmeden hareket etmiyoruz. Başkanım Ali Ay ve yönetimini kutluyorum. Her şeyleri Bursaspor için feda ediyorlar. Zamanlarını harcıyorlar, kulübü iyi yerlere getirmek için özveri içindeler. Bizler de buna katkı sağladığımız için mutlu hissediyoruz. Bu bir sabır işi. Dişimizi sıkıp mücadeleye devam edeceğiz. İyi takımımız var, iyi yoldayız, emin adımlarla yürüyoruz. Yalnız değil, hep birlikte yürümek istiyoruz. Bursaspor 5-10 şampiyonluklar yaşar. Her potansiyele sahip bir kent. Layık olduğu yere ulaşır” dedi. Daha sonra Hamza Hamzaoğlu’na Fun Club fahri üyelik rozetini kurucu başkan Ahmet Ademoğlu taktı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcı vekili Sinan Sezer’in konuşmasında, “10 yılı aşkın süredir buradayım. Bu derneğin siyasete hiç bulaşmadığını gördük. Ben de Bursa doğumluyum ve Bursasporluyum” sözleri büyük alkış aldı.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay konuşma yaptı. Başkan Ali Ay, “Sevgili dostlar, Fan Clup üyeleri hepiniz hoş geldiniz. Ali Ademoğlu ve yönetim kuruluna bana verdikleri onur üyeliği için teşekkür ediyorum. Tüm sosyal sorumluluk projelerinde etkili olacağım. Özellikle belirtmek istiyorum. Maddi ve manevi yanındayım” dedi. Başkan Ay daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Buradaki arkadaşlar çok iyi Bursasporlular. Timsah Arena’dan ilk loca alan dernek oldu. 2 gün sonra cumhuriyetimizin 93. yılını kutlayacağız. Özellikle Atatürkümüzü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Böyle bir liderin izinde yürümeye çalışıyoruz. Bunu yok etmek isteyenlere böyle durduğumuz süre içerisinde avuçlarını yalayacaklar. Bizim yönetimde 10 ayımız doldu. Güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Mali tabloyu kamuoyu biliyor. Denk bütçeyi sağlamaya çalışıyoruz. Çok az kaldı. Bunu sağladıktan sonra Bursaspor’u yönetmek daha rahat olacak. Haziran ayında hocamızla oturup konuştuk. Öyle takım yapalım birlik ve beraberlik içinde olsun. Karakterli oyuncular olsun istedik. Çok şükür iyi yoldayız. Lig dördüncüsüyüz, kupada ilerliyoruz. Sene sonunda da hedefimize ulaşacağız. Hamza hocama teşekkür ediyorum, onun katkısı çok fazla. Harun’u gördünüz, hepsi onun gibi karakterli. Yönetimde pürüzler vardı, onu hallettik. Bundan sonra mayıs ayında iyi yerlere geleceğiz. Ben bu birlikteliği gördükten sonra Bursaspor’da da bunu istiyorum. Bir olalım, hep beraber destekleyelim, üzülelim, sevinelim. Böyle olursa Bursaspor’un sırtı yere gelmez.”
Başkan Ali Ay’a onursal üyelik rozetini Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sinan Sezer takdim etti.

FOTOĞRAFLI