TAKIMININ Avrupa kupaları hedefini değerlendiren Bursaspor teknik sorumlusu İrfan Buz, "Öncelikle Gençlerbirliği mlaçına çıkacağız, daha sonra da hesap yapacağız" dedi.
"SAHAYA 3 PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ"
Gençlerbirliği maçı için açıklamalarda bulunan İrfan Buz, açıklamasına, "Geçmişe çok fazla bakmayalım" diyerek sözlerine başladı. İrfan Buz, daha sonra şöyle konuştu:
"Önümüzde 4 önemli maç var. İlk maçımız Gençlerbirliği. Karşılaşmaya 3 puan almak için çıkacağız. Bizim için çok önemli. Ne olursa olsun biz bu hedefe odaklandık. Civelli ve Sercan, maç kadrosunda olmayacak. Onların haricinde futbolcularımız çalışıyor. Fernandao’nun bir sakatlığı var. Tedavi oluyor. Umarım Gençlerbirliği maçında oynayabileek."
“POTADA ÇOK TAKIM VAR”
İrfan Buz, basın mensuplarının Avrupa kupası hedefi konusundaki sorusu üzerine, "Potada çok takım var. Biz tamamen bu olaya odaklandık. Maç maç bakıyoruz. 41 puanımız var. Öncelikle Gençlerbirliği’ne gideceğiz. Daha sonra hesap yapacağız. Ne yapabiliriz, ona bakacağız" dedi.
“ÖNÜMÜZE BAKMAK ZORUNDAYIZ”
Saha kapatma cezalarıyla ilgili de görüşlerini açıklayan İrfan Buz, “Maalesef cezalar devam ediyor. Seyircisiz oynamak kolay değil. Bunu da göğüslemek zorundayız. Camia olarak önümüze bakmak zorundayız" diye konuştu. 
FERNANDAO KATILMADI
Bursaspor, bu sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü. İrfan Buz nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları süren Fernandao ve Civelli katılmazken Sercan Yıldırım, takımdan ayrı koşu yaptı.
BAŞKAN KÖRÜSTAN TAKİPTE
Başkan Erkan Körüstan ise antrenmanı yakından takip etti. İrfan Buz’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Başkan Erkan Köristan, daha sonra da sağlık ekibine sakat futbolcuların durumunu sordu.
BAYRAM FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Yeşil beyazlı futbolcular, antrenmanın sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Türk bayraklarıyla fotoğraf çektirdiler.
Bursaspor, yarın yapacağı son antrenmandan sonra Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya hareket edecek.

EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF