BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig’in 30'uncu haftasında yarın saat 19.00’da Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde basına kapalı olarak yaptığı antrenman ile tamamlayarak Özlüce Tesisleri'nde kampa girdi. Yapılan çalışmayı Başkan Erkan Körüstan ve bazı yöneticiler takip etti. 

Isınma koşuları ile başlayan antrenman, 5’e 2 pas pres oyunu ile devam etti. Son bölümde ise futbolcular şut çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Sercan Yıldırım ve Onurcan Piri çıkmadı.

SERCAN 2 HAFTA YOK

Dün yapılan antrenmanda sağ alt adalesine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Sercan’ın sakatlık durumu hakkında sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre futbolcunun sağ alt adalesinde ödem ve adale gerginliği tespit edildiği ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Genç file bekçisi Onurcan Piri ise sol alt adalesine aldığı darbe nedeniyle oluşan ağrılarından dolayı bugün dinlendirildi.

BİLET SATIŞI YOK

Öte yandan yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Elazığspor maçında E-Bilet sistemi uygulanmayacağı ve bu nedenle bilet satışının yapılmayacağı ifade edildi. Karşılaşmanın sadece 2013-14 sezonuna ait kombine kartı sahibi olan taraftarların izleyebileceği kaydedildi. 

EK (CE/SSA)