SPOR Toto Süper Ligi'nin 27'nci haftanın kapanış karşılaşmasında 4'üncü sıradaki Bursaspor, yarın İstanbul'da şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe'yle oynayacak.
HAKEM HÜSEYİN GÖÇEK
Yeşil beyazlı takım, son defa 20 Mart 2009'da Bursa'da yendiği Fenerbahçe karşısında puan alma mücadele verecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi Erbay Alemdar, ilave hakemleri ise Hakan Ceylan ve Erkan Engin olacak. Hüseyin Göçek, bugüne kadar Bursaspor'un 22, Fenerbahçe'nin ise 19 maçını yönetti.
ÜSTÜNLÜK FENERBAHÇE'DE
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 109 karşılaşmada Bursaspor rakibi karşısında 19 galibiyet, 33 beraberlik ve 57 yenildi aldı. Yeşil beyazlılar bugüne kadar Fenerbahçe'yi İstanbul'da 5 kez yenebilirken 11 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında son 10 maçta Fenerbahçe'nin üstünlüğü gözleniyor. Fenerbahçe bu maçlarda 8 galibiyet ve iki beraberlik alırken, 25 gol atıp, kalesinde ise 7 gol gördü.
BURSASPOR'DA CİVELLİ YOK
Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Bursaspor'da cezalı futbolcu bulunmuyor. Medicane Sivasspor lig maçında sakatlanan Renato Civelli ise yarınki maçta görev alamayacak.