BURSASPOR, seyircisi önünde 80 dakikasını önde götürdüğü Eskişehirspor mücadelesinden 2-2 beraberlikle ayrılınca yeşil beyazlı takım, sahasında oynadığı 3'üncü maçında da galip gelemeden sahayı terketmek zorunda kaldı.
Yeşil beyazlılar, bu sezon evinde oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Galatasaray'a 2-0 yenilen yeşil beyazlılar, ardından Beşiktaş'la sahasında oynadığı maçtan da 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Bursaspor, pazar günü de ağırladığı Eskişehirspor'la 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Ligde oynadığı 6 maçtan 2 galibiyeti de deplasmanda alan Bursaspor'un 1 beraberliği ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. 
EVİNDE 2 GOL
Bursaspor, evinde oynadığı Eskişehirspor maçında rakip ağları 2 kez havalandırırken deplasmanda ise 4 gol kaydetti. Yeşil beyazlıların golleri Bakambu (2), Fernandao (2), Volkan Şen ve Serdar Aziz'den geldi. Bakambu, Bursaspor formasıyla ilk resmi gollerini de Eskişehirspor maçında kaydetmiş oldu. 
GİRENLER KATKI SAĞLAMADI
Bursaspor'da Eskişehirspor maçında oyuna sonradan giren İbrahim ve Ferhat takıma katkı sağlayamadı. Teknik direktör Şenol Güneş de maç sonrası yaptığı açıklamada, "Düşündüğümüz gibi olmadı. Giren oyuncuların da katkıları olmayınca hayal kırıklığı oldu. Son bölümde takım tamamen dağılmıştı. Son 15 dakikalık bölümde çok hata yaptık. Paniklemek için ortam da yoktu" ifadelerini kullandı. 
VOLKAN ŞEN CEZALI
Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Volkan Şen, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Balıkesirspor müsabakasında forma giyemeyecek. 
KAPILAR KAPANDI
Bursaspor, ligin 7'nci haftasında deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarına ara vermeden bugün başladı. Yeşil beyazlılar, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanını basına kapalı olarak yaptı. 

FOTOĞRAF