SPOR Toto Süper Ligin 25'inci haftasında Bursaspor, cumartesi günü Medicana Sivasspor'un konuğu olacak. Ligde dördüncü sırada yer alan yeşil beyazlılar, tehlikeli bölgenin hemen üzerinde 15'inci sırada yer alan Medicana Sivasspor karşısında galibiyet için çıkacak.
HAKEM TOLGA ÖZKALFA
Sivas 4 Eylül Stadı'nda cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu, İbrahim Bozbey, dördüncü hakemliği ise Halil Sayın yapacak. Çizgi hakemleri ise Mustafa Aydın ile Murat Özcan olacak.
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA
Sivasspor ile Bursaspor 1977-1978 sezonundan bu yana hazırlık, Türkiye Kupası, PTT 1'inci Lig ve Süper Lig’de bugüne kadar 30 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Bursaspor 16 galibiyet, 12 yenilgi alırken, 2 maç ise berabere bitti. Sivas’ta oynanan maçlarda ise Sivasspor 8 galibiyet, Bursaspor 4 galibiyet alırken 1 maç ise berabere bitti. İki takım arasında son 10 maça bakıldığında Bursaspor’un 6 galibiyeti, 1 beraberliği, 3 yenilgisi bulunuyor. Yeşil beyazlılar 18 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü.
BURSASPOR'DA 3 EKSİK BİRİ BELİRSİZ
Yeşil beyazlı taraftarlar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından tribün kapatma cezası nedeniyle karşılaşmayı izleyemeyecek. Belluschi’nin durumu ise yapılacak kontrolden sonra netleşecek. Yeşil beyazlı takımda Emre, Bakambu ve Belluschi sakatları nedeniyle Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.