BURSASPOR Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldıkları maçın hakemi Hüseyin Göçek'e tepki gösterdi.
Suat Paçacı, Medipol Başakşehir maçıyla ilgili şu iddialarla bulundu:
"18 yılda yaklaşık 400 maç yönetmiş, göğsüne FIFA kokartı takmış hakemin düdüğünü ve kartlarını silah gibi kullanıp Bursaspor'u yerlebir etmesine rağmen, bu şehrin insanları, bu kulübün taraftarları, bu takımın hocası ve oyuncuları, öfkesini bastırabiliyorsa eğer, bundan bir ders çıkarmak gerekir. Hüseyin Göcek'in saha içindeki fahiş hatalarını herkes gördü ama, sadece birkaç kişinin tanık olduğu ve maç bitiminde gelişen olaylar, tam bir rezalettir. İçinde küfür ve hakaret olmamasına rağmen oyuncumuz Sercan'ın gösterdiği tepki ve sözlerinden rahatsız olan, hakem odasına davet ettiği oyuncumuzla görüşürken, sadece maçın değerlendirmesini yapan ve oyuncumuzla birlikte o anda odada bulunan kulüp yetkililerimize ihraçla ilgili karar tebliğ edilmemesine rağmen, raporunda Sercan Yıldırım'ı ihraç ettiğini yazan Hüseyin Göçek, saha içindeki kıyımına soyunma odasında da devam etmiştir.
YANKESİCİLİĞİN DE RACONU VARDIR
Yankesiciliğin de bir raconu vardır ve mağdur, o anda neyi kaptırdığını anlayamaz. Olayı kameralar ve kamera görüntülerini izleyen bilirkişiler çözer. Ancak eğer siz o anda orada bulunan 20 bin kişinin görebileceği şekilde bu işi yapıyorsanız, acemisiniz demektir, acilen yaptığınız bu işten vazgeçmelisiniz demektir.
BURSA'YA GEZMEYE BİLE GELMEMELİ
Hüseyin Göcek'in neye, kime hizmet ettiğini bilmiyoruz ama bildiğimiz tek şey, Türk futboluna kesinlikle hizmet etmediğidir. Bir hakem Bursa'ya geldiğinde yöneticiler, futbolcular, teknik adamlar, taraftarlar değil, koca bir şehir travma yaşıyorsa eğer, bu insan dağil maç yönetmek için, artık gezmek için bile Bursa'ya gelmemeli."

FOTOĞRAF