BURSASPOR’UN deplasmanda Akhisar Belediyespor’u yenerek yeşil beyazlı takımın 4'üncülük için şansının artması taraftarların yanı sıra yönetimi  de umutlandırdı.
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetten memnunluk duyduğunu belirtirken, "Öncelikle teknik kadro ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi. Kocaman, Bursaspor olarak maç maç baktıklarına dikkat çekerken şunları söyledi:
"Akhisar Belediyespor karşısında maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Çok pozisyona girdik. Değerlendiremedik. Ancak önemli olan 3 puandı. Futbolcularımız onu almasını bildiler. Şimdi önümüzde Torku Konyaspor mücadelesi var. Bu maçı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz."
"MAÇ MAÇ BAKIYORUZ"
Torku Konyaspor karşılaşmasından sonra Bursa’da lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçı oynayacaklarını sözlerine ekleyen Necmettin Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Önce Torku Konyaspor maçı. Ondan sonra tüm dikkatlerimizi kupa finaline vereceğiz. Biz yönetim olarak Bursaspor’un hak ettiği yerde olacağına inanıyoruz. Kupayı da alarak büyük Bursaspor taraftarına armağan edeceğiz."

FOTOĞRAF