ÜNİVERSİTELİ Bursasporlular Derneği'nin (ÜNİTİMSAH) geleneksel iftarı Kültürpark Sadabat Sarayı'nda gerçekleştirildi.
İftara Başkan Ali Ay, yöneticiler Ali Ademoğlu, Ali Turan, Yüksel Çolak, Cem Öztürk, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Adnan Örnek, altyapı antrenörleri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Başkan Ali Ay, iftarda yaptığı konuşmada şöyle dedi:
BAŞKAN ALİ AY: "GURUR DUYUYORUM"
"Böyle ortamları görünce hakikaten gurur duyuyorum. Ocak ayında göreve geldik. Bu tarihten beri mali tablo ile ilgileniyoruz. Yeni transferlerle ilgileniyoruz. Çok şükür bitirdik. Takım tam ve bütün olarak kampa katılacak. Hamza hoca ile kamptan sonra konuşacağız belki 1-2 transfer daha yapabiliriz. Bazı arkadaşlarımız çok fazla şeyler bekliyorlar. Biz öncelikle takım olmaya çalışacağız. Takım olduktan sonra da şampiyonluk için uğraş vereceğiz Bakarsınız bu sene de olabilir. Bu topluluğu gördükten sonra korkum kalmadı. Allah’ın izniyle biz bu işi başaracağız." 
HAMZAOĞLU: "ÇOK İYİ ADIMLAR ATTIK"
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise şunlar söyledi:
"Her şeyden önce burada olmaktan son derece mutluyum. Çok iyi bir kulübümüz var. İyi bir geçmişe sahip. Bundan sonraki adımları atarken neyi yaptığında nereye varacağını çok iyi bilen toplulukla hareket ediyoruz. Tabii ki her maçı kazanamayız. Her zaman iyi gidemeyiz. Zaman zaman kötü günlerimiz olacak. Sizlere ihtiyacımız olan o günlerde bizleri desteklerseniz hep beraber takım olabilir ve her şeyi başarabiliriz."

FOTOĞRAF