BURSASPOR A : Muhammet- Süheyl, Kenan, Civelli, Taiwo, Şamil, Bakaye, Josue, Holmen, Ozan İpek, Fernandao
BURSASPOR U21: Çağlar- Zeki (Dk.41 Furkan Taşçı), Oğulcan (Dk.41 Bünyamin), Mehmet, Murat (Dk.41 F.Emre), Mertcan (Dk.41 Emirhan Aydoğan), Emirhan Çolak (Dk.41 Mert), Semih (Dk.41 İsmail Can), Yunus (Dk.41 Berke), Enes Ata (Dk.21 Talha), Mustafa (Dk.41 Utku)
Spor Toto Süper Lig’in 26'ncı haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için bu sabah U21 takımıyla Özlüce Tesislerii'nde bir antrenman maçı yaptı.
İlk devresi 40 dakika ikinci devresi 30 dakika şeklinde oynanan 70 dakikalık maçı Bursaspor A Takımı Josue'nin 2, Traore ve Fernandao’nun golleriyle 4-1 kazandı, U21 takımımızın tek golü ise Berke’den geldi.
Yeşil beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Fernando Belluschi, Cedric Bakambu ve Bekir Yılmaz takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı sebebiyle milli takımdan dönen Emre Taşdemir’in ise tedavisine devam edildi. Bursaspor, yarını izinli olarak geçirecek ve Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

3.dakikada Josue’nin ceza sahası dışından sert vuruşunda top üst direkten döndü.
12.dakikada Bakaye’nin derinlemesine pasına hareketlenen Holmen ön direkte topla buluşup içeriye çevirdi. Ceza sahası içinde Josue düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.
26.dakikada Bakaye’nin uzaktan sert şutunu kaleci Çağlar güçlükle çıkardı.
32.dakikada Bakaye’nin ceza sahası çaprazından sert şutu direkten döndü.
37.dakikada Taiwo’nun sol kanattan ortasında savunma topu uzaklaştırmak isterken top Bakaye'nin önünde kaldı. Bakaye düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.
40.dakikada Emirhan’ın ortasında arka direkte topla buluşan Talha’nın şutu direkten döndü.
46.dakikada Josue’nin sağ köşeden kullandığı kornere iyi yükselen Civelli kafayla vurdu top direkten döndü.
52.dakikada orta sahada topla buluşan Josue topu ceza yayına kadar sürdü o noktadan düzgün vuruşla ağlara gönderdi: 3-0.
54.dakikada sol kanatta topla buluşan Holmen bekletmeden topu arka direğe gönderdi. İyi yükselen Fernandao farkı 4’e çıkardı: 4-0.
56.dakikada Şamil’in kaybettiği topu kazanan Berke ceza sahasına girdi düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 4-1.

FOTOĞRAF