BURSASPOR Kulübü Başkanı Ali Ay, taraftarlarına seslenerek pazar günü oynayacakları Medipol Başakşehir maçı için tribünleri doldurmalarını istedi.
Bursa Kapılı Çarşı Derneği’nin tarihi Emirhan’da düzenlediği sabah kahvaltısına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte katılan başkan Ali Ay, maçtan önce yapılacak 'Demokrasi' şölenine tüm Bursalı sporseverleri davet etti.
LÜTFEN KÜFÜR ETMEYİN
Başkan Ali Ay, taraftarlarına şu mesajı verdi:
"Pazar günü tribünlerden, küfür, kötü söz, hakaret olmasın. Bazıları Bursaspor'un canının yanmasını istiyor. O nedenle sadece takımlarını destekleyin." 
Hamza Hamzaoğlu ise Kapalıçarşı'nın hem iş dünyasının hem de sporun kalbi olduğuna dikkat çekti, şunları söyledi:
"Sahamızdaki ilk maçımızı Medipol Başakşehirspor ile oynayacağız. Bu maç öncesinde demokrasi şehitlerimizi yapılacak etkinlikle anacağız. Bursaspor’a gönül veren herkesi pazar günü tribünlere bekliyoruz. Başkanımızın söylediği gibi taraftarlarımızdan tahriklere kapılmadan sadece takımlarını desteklemeleri arzuluyorum. İyi bir rakiple karşılaşacağız. Tabiki kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın vereceği destek bizim için çok önemli. Ben bu sezon taraftarlarımızdan yine Türkiye’ye örnek taraftar olmalarını arzuluyorum."
SAKATLAR DÜZELMEDİ
Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hamzaoğlu, forvet hattında bir değişiklik olabileceğini belirterek, "Genelde takımla ilgili kararımı henüz vermedim. Fazla değişiklik olacağını zannetmiyorum. Forvette olabilir. Sakat arkadaşlar Sivok, Deniz, Emre ve Furkan pazarg ünü yok. Sivok, Furkan 1-2 hafta, Deniz ise 2-3 hafta sonra sahalara dönebilir. Emre’nin durumunda iyiye gidiş var" dedi.

FOTOĞRAF