Serhat TEZCAN/BURSA, ()- BURSASPOR Başkanı Recep Bölükbaşı maç sonrası basın mensuplarına Fenerbahçe maçı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Sahada 2 puan kaybettiklerini söyleyen Bölükbaşı, “Hepsi ile gurur duyuyoruz. Böyle oynasınlar yenilseler bile sıkıntı yok. Önemli olan göze hoş gelen mücadele oldu. Çok gol kaçırdık. Fenerbahçe de kaçırdı. Baktığınızda 2 puanı kaybeden biziz. Ben memnunum” diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in açıklamalarının ardından yaşanan gerginliğin de hatırlatılması üzerine Bölükbaşı, Şenol Güneş’in Türk Milli Takımı ile dünya 3’üncülüğü yaşamış önemli bir hoca olduğunu söyledi. Kendisinin futbolculuk ve hocalık yaptığını da hatırlatan Bölükbaşı, kendisi ne söylediğini bilen bir insan olduğunu kaydetti. Haftalık bir açıklaması üzerine böyle bir açıklamanın olduğunu belirten Bölükbaşı, eleştiri olduğunu ancak Volkan Demirel için de karakterli bir oyuncu olduğunu söylediğini de belirtti. Şenol Hoca’nın tavsiye niteliğinde bir açıklaması olduğunu ifade eden Bölükbaşı, “Akabinde de konu kapandı. Her takım yöneticilerin karşılama alışkanlığı vardı. Bugün kendileri ile yemek yedik. Önceleri genel müdürler seviyelerinde davet vardı. Yemeğimizi yedik. Biz başkanlar yöneticiler artık konuşmayı kesmemiz lazım. Futbolcular da saha içinde ayaklarını konuştursunlar o zaman her şey düzelir diye düşünüyorum” dedi.

Volkan Demirel ile ilgili taraftarın ‘Vatan haini’ şeklinde değerlendirmesi olduğunun söylenmesi üzerine Bölükbaşı, “Bizim taraftarımızın bunu isteyerek söylediğini düşünmüyorum. Biraz ağır bir tezahürattı. Tasvip etmiyorum. Vatan hainliği çok ağır suçlama. Üzüldük” diye konuştu. Soru üzerine Timsah Arena’nın Mayıs sonunda açılmasını beklediklerini de söyleyen Bölükbaşı, Bursa için de daha güzel olacağını sözlerine ekledi.