BURSA Büyükşehir Belediyespor’un daha önce anlaşma sağlandığı duyurulan Belçikalı Milli Pasör Frauke Diricks bugün düzenlenen törenle resmi imzayı attı.
İmza töreninde konuşan Belçikalı oyuncu Frauke Diricks, “İmzayı atarken çok heyecanlandım. Her yıl yeni bir başarı ekleyen bir kulübe geldim. Bu takımın bir parçası olacak olmaktan gerçekten çok mutluyum” dedi. İmza törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Frauke Diricks konuşmasına şu şekilde devam etti:
“Daha önce de Türkiye Ligi’nde oynadım. Benim zamanımda da çok zorlu bir lig vardı. Dışardan da çoğu kez takip ettim ve biliyorum ki Türkiye ligi dünyanın en önemli liglerinden bir tanesi. Burada tekrardan oynayacak olmak heyecan verici.”
Bu sene çok güçlü bir Bursa Büyükşehir Belediyespor izleyeceklerinin söyleyen Diricks, "Sezon öncesinde çok çalışacağız, çok antrenmanlar yapacağız, sezona başladıktan itibaren savaşan bir takım olacağız, maç 3 – 0 olsa bile terimizin son damlasına kadar çok ciddi bir şekilde mücadele edeceğiz. Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkes görecek ve biz oyunumuzla bunu herkese göstereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık ise “Frauke Diricks gerçekten önemli bir oyuncu, kendisi takımımıza güç katacaktır. Bu anlaşma hepimiz için hayırlı olsun” dedi.