PTT 1'inci Ligi'nde ilk 4 haftada sadece 2 puan toplayarak son 25 yılın en kötü sezon başlangıcını yapan Bucaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar, direkten döndü.
Bucaspor'un dün akşam toplanan yönetim kurulu, Sait Karafırtınalar'ın durumunu masaya yatırdı. Hararetli geçen toplantıda kan değişikliğinin yararlı olacağını savunan bir grup yöneticinin "Şu ana dek oynanan futbol umut vermedi. Bu iş böyle gitmez. Devam etmeyelim" dediği, ancak Başkan Hüsnü Kaya'nın ağırlığını Sait Karafırtınalar'dan yana koyduğu öğrenildi. Başkan Kaya'nın, "Sait Karafırtınalar, bu külüpte yıllarca görev aldı, başarılı da oldu. Şu anda maceraya girmenin anlamı yok. Hocamızla devam edelim" dediği belirtildi. Başkan Kaya'nın ayrıca Sait Karafırtınalar'la da görüşüp, "Şu anda kaos ortamı yaşıyoruz. Bu kulübe hizmetlerin sürecektir. Sana güvenim tam" mesajı vereceği belirtildi.
Öte yandan eski oyuncularının alacakları yüzünden köşeye sıkışan yönetimin, 5 milyon TL'ye ihtiyaç duyduğu kaydedildi. Başkan Kaya'nın bu parayı bankadan kredi çekerek temin edebilyeceği öğrenildi.