BUCASPOR, Altınordu ile oynadığı ilk maçta 1-1'lik skorla 1 puan alırken teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın karşılaşma sonrası başta gençler olmak üzere tüm oyuncuları sert bir dille uyardığı bildirildi.
Batuhan, Bilal, Emre, Emrecan ve Hüseyin'le özel olarak görüşen Sait Karafırtınalar'ın, "Fizik olarak geridesiniz. 1 haftalık arada bu açığınızı kapatın. İkili mücadelelerde ayakta kalmakta zorlandınız" dediği öğrenildi. Genç teknik adamın, milli maç nedeniyle lige verilen arada takımı kampa alacağı açıklandı.
Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini dile getiren Sait Karafırtınalar, "İkinci hafta oynayacağımız Denizlispor maçına kadar tüm eksikliklerimizi kapatacağız. Bu süreçte 1 ya da 2 özel müsabaka yapmayı planlıyoruz. Milli maç arasında yeni transferlerimiz Erkan ve Emin de istenilen seviyeye gelecek" dedi.
Öte yandan yönetimin kadro dışı bıraktığı orta saha oyuncusu Mehmet İncebacak ve golcü Melih Vardar'ın kulüpte kalacağı açıklandı. İki oyuncunun da affedilmesi bekleniyor.