BUCASPOR'da çarşamba günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayları tek çatı altında toplanıyor.
Daha önce adaylığını açıklayan Asbaşkan Adil Demir'in ardından, Mali İşler Sorumlusu Çetin Kayışlı'nın da 2'nci Başkan Abdülaziz Yıldız'ın listesine gireceği öğrenildi. Abdülaziz Yıldız, "Adil Demir'den sonra Çetin Kayışlı da tek liste için olumlu görüş bildirdi. Yarın kararını iletecek" dedi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'yla görüştüğünü bildiren Yıldız, "Sayın Piriştina da seçime tek liste ile gidilmesi taraftarı. Bu temennisini hem bana hem de Çetin Kayışlı'ya bildirdi" ifadelerini kullandı.
Aday sayısının çokluğunun sevindirici olduğunu ifade eden Yıldız, "Yine de el birliği ile güçlü bir yönetim oluşması geleceğimiz açısından daha sağlıklı. Çetin Kayışlı da bu fikri benimsedi" diye konuştu. Çetin Kayışlı ise Yıldız'la yapılan görüşmeyi değerlendireceğini belirterek, "Bizim için Bucaspor'un çıkarları önde gelir. Kulüp için ne faydalı olacaksa onu yaparım" dedi. Diğer aday eski yönetici Feyzullah Ergin'in oğlu İsmail Ergin'in de Yıldız başkanlığındaki yönetime girebileceği bildirildi.
Bu arada Manisaspor'a 5-0 yenilen Bucaspor'da teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın durumu da çarşamba günü netleşecek.