BUCASPOR Başkanı Hüsnü Kaya, 1-1 berabere biten Giresunspor karşılaşmasında taraftarların kendisini istifaya davet etmesini sert dille eleştirdi.
Ligde ilk 3 maçta galibiyet ile tanışamayan Bucaspor'da Kaya, iyi bir takım kurduklarını ve başarının geleceğini belirterek, "Son 5-6 yılda en çok çalışan ve bu kulübün çıkarlarını düşünün başkan ben oldum. Benden daha iyi görev yapacak biri varsa çıksın. Ancak yerimize kim gelirse gelsin Bucaspor'u bizim kadar iyi yönetemez" diye konuştu.
Başarısız olduğunu düşündüğü anda görevi bırakacağını belirten Hüsnü Kaya, "Kulübümüzün tek bir kuruşuna bile sahip çıkıyoruz. Yaptığımız transferlerin hepsi çok kaliteli. Taraftarımızın biraz sabırlı olmasını bekliyoruz. Giresunspor maçındaki protestoları hak etmedim" yorumunu yaptı. Takıma ve teknik ekibi sonuna kadar güvendiklerini dile getiren Kaya, "Önümüzdeki hafta karşılaşacağımız Alanyaspor'u yenerek çıkışa geçeceğiz" diye konuştu.
HENRIQUE'DE YIRTIK ŞÜPHESİ
Bucaspor'da Giresunspor maçında arka adalesinden sakatlanan Henrique'de yırtık olabileceği açıklandı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Brezilyalı futbolcunun hafta içinde de zorlandığını belirterek, "Henrique'yi sakatlığına rağmen Giresunspor maçında oynattık. Yarın yapılacak kontrollerin ardından oyuncunun son durumu belli olacak. Adalesinde yırtık olabilir" dedi.