NEVŞEHİR kampını tamamlayan Bucaspor'da teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın kafasındaki kadro yavaş yavaş şekilleniyor.
Santrfor dışında eksiği bulunmadığını dile getiren Sait Karafırtınalar, kalan 10 formanın sahiplerini büyük ölçüde belirledi. Zorlu maratonunda kaleyi genç Çağlar'a teslim etmeyi düşünen Karafırtınalar, geri dörtlüyü Zekeriya, Henrique, Emre Balak ve Samet'ten oluşturacak. Orta sahada kaptan Zafer'i sağa, yeni transfer Berkin'i sola çekecek Karafırtınalar, göbeğe Nsaliwa-Mehmet İncebacak ikilisini monte edecek.
Hücumda Yasin'in yanına yerden ve havadan etkili bir santrfor transfer ederek kadroyu tamamlamayı planlayan Sait Karafırtınalar, Jebrin'den sakatlığı yüzünden ilk 5 hafta yararlanamayacağını söylerken, altyapıdan gelen geçlerin de formayı kapabileceğini belirtti. Yarın yönetimle bir araya gelecek teknik ebinin, takımdan gönderilecek oyuncular ve transferi düşünülen santrfor konusunda rapor vereceği kaydedildi. Sarı lacivertli ekip, yarın Kaynaklar Tesisleri'nde saat 10.00'da A-2 Takımı ile hazırlık maçı yapacak.