BUCASPOR Basın Sözcüsü Serdar Deniz, teknik direktörlük görevine İlker Seven'i getireceklerini açıkladı.
Serhat Akın'la yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından Armağan Turhan, Hasan Yüksel, Sait Karafırtınalar, Selahaddin Dinçel gibi teknik adamları gündemine alan Bucaspor'un son kararı İlker Seven oldu.
"Diğer adaylarla anlaşamadık, şu an takımı çalıştıran İlker hocayla devam edeceğiz" diyen Serdar Deniz, "İlker Seven'in takımı sırtlayacağına inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılacak. Yardımcılarını kendi belirleyecek. İlker Seven'in hırsı ve genç futbolcularla olan iletişimi bu kararı vermemizi sağladı. Bu yükü kaldırabileceğini söyledi. Kendisine güveniyoruz" şeklinde konuştu.
Eski Basın Sözcüsü Sait Demir'in 13 Temmuz'da takımın başına İlker Seven'i getirdiklerini açıklaması üzerine Başkan Çetin Kayışlı bunu yalanlamış, Demir ve Kayışlı arasında sert açıklamalar yapılmıştı. Sait Demir'in basın sözcülüğünden alınmasıyla yönetim içinde bölünmeler yaşanmıştı. Demir öncülüğünde 9 yönetici bir araya gelip kongreye gidilmesini istemiş, ancak daha sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında birlik ve beraberlik kararı alınmıştı. Kaynaklar Tesisleri'nde 15 Temmuz'dan bu yana yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bucaspor'da ilk antrenmanlara katılmayan İlker Seven, yönetimdeki krizin çözülmesiyle takımı çalıştırmaya başladı. Seven, daha önce iki dönem U21 takımında görev aldı.