SAVUNMAYA yapılacak stoper takviyesiyle transferi noktalamak isteyen Bucaspor, şu ana dek hiçbir girişimden sonuç alamadı. Kurmaylar, Ordusporlu Ufukhan Bayraktar'ın takımında kalmak istemesi üzerine Eskişehirsporlu Mahmut Boz'u İzmir'e getirirken, tecrübeli oyuncunun sakatlığına takıldı. Geçen sezondan yaşadığı sorun nedeniyle teknik heyetten veto yiyen Mahmut, apar topar geri gönderildi.
Bu defa Altay'ın da istediği Yeni Malatyasporlu Gökhan Sinanoğlu'nu düşünen yönetimin temasları sonuç getirmedi. Teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın Altaylı Alihan ve Adana Demirsporlu Yiğitcan'a sıcak bakmadığı kaydedildi. Genç teknik direktörün Altınordu ile ligin ilk haftasında oynanacak maça kadar defans sorununu çözmek için arayışlarını sürdürdüğü ancak kafasındaki ismi netleştiremediği belirtildi.
BUCASPOR'UN RAKİBİ ALTAY
Bucaspor, 2014-2015 sezonu öncesi son hazırlık maçında yarın Altay'ı konuk edecek. Buca Arena'da saat 20.00'de oynanacak müsabakayı futbolseverler ücretsiz olarak izleyebilecek. Sarı lacivertlilerde sakatlıkları süren stoper Emrecan, orta saha oyuncusu Jebrin ve santrfor İskender'in, Altay'da ise kasığında ödem olan kaleci Burak'ın forma giymelerinin zor olduğu öğrenildi.