PTT 1'inci Lig'de Antalyaspor'a sahasında 3-0 yenilerek kümede kalma yolunda ağır bir darbe alan Bucaspor, istikrarsız gidişiyle taraftarını kahretti.
Son haftalarda deplasmanda kazandığı kritik puanlarla kümede kalma yolunda umut tazeleyen Bucaspor, evindeki kayıplarıyla hayal kırıklığı yarattı. Ligin 20'nci haftasında Giresunspor'la deplasmanda 1-1 berabere Altınordu, ertesi hafta İzmir'de Albimo Alanyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Ardından 22'inci haftada Boluspor'dan 2-2'lik skorla 1 puan koparan Bucaspor, bu kez sahasında Kayserispor'a 3-0 mağlup oldu. Geçen hafta ise Adanaspor'u Adana'da 1-0 mağlup eden sarı lacivertli takım, büyük umutlarla çıktığı maçta Antalyaspor'a da 3-0 mağlup oldu.
En büyük kozu olarak gördüğü Buca Arena'da yokları oynayan Bucaspor'da taraftar da isyan bayrağını açtı. Antalyaspor yenilgisine büyük tepki gösteren futbolseverler, maç sonunda uzun süre futbolcuları ve yönetimi protesto etti. Tribünlere gelerek taraftarları yatıştırmaya çalışan ve ligde kalma sözü veren Başkan Çetin Kayışlı, desteğin sürmesini istedi.
Teknik direktör Mustafa Bahadır ise tepkileri doğal karşıladığını, Antalyaspor karşısında takımın kötü oynadığını söyledi. "Bu skor bize yakışmadı" diyen Mustafa Bahadır, "Artık dönüşü olmayan bir yola giriyoruz. Deplasmanlardaki başarımızı kendi sahamızda da sürdürmeliyiz. Evimizde bu kadar ağır yenilgi alacağımızı tahmin edemedim" diye konuştu.