Onur ATIŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta Keçiörengücü karşısında galibiyeti 90+2'de yediği golle kaçıran Bucaspor kahroldu.
15 puanla son sıraya gerileyen sarı lacivertli takım, kurtuluş yarışındaki rakipleri Kartalspor, Eyüpspor ve Anraka Demirspor'un mağlup olduğu haftayı değerlendiremedi. "Tam kazandık derken, yediğimiz gol bizi şoke etti" diyen teknik direktör Suat Kaya, "Galip gelseydik 15'inci sıradaki Eyüpspor ile puan farkı 6'ya inecekti. Üstelik de 2 maçımız eksik. Şimdi aramızda 8 puan fark var ve Tarsus İdmanyurdu'nun da altına düştük. Büyük balığı kaçırdık" yorumunu yaptı. 

Çarşamba günü erteleme maçında Amed Sportif'i ağırlayacaklarını hatırlatan Suat Kaya, "Ben umudumu kaybetmedim. En küçük bir ümitsizlik yaşarsam, burada durmam. Yılmadan çalışacağız" dedi. İki haftadır son dakika golleriyle galibiyetten olduklarını kaydeden Suat Kaya, şöyle devam etti:
"Önceki hafta Fatih Karagümrük'ten 90+4'te gol yedik. Bu kez Keçiörengücü 90+2'de bizi yıktı. Buna çare bulacağız. Artık Amed maçına odaklanmalıyız. Daha fazla puan kaybına tahammülümüz yok."
17 Şubat Çarşamba günü Yeni Buca Stadı'nda oynanacak Bucaspor-Amed Sportif müsabakası saat 13.00'te başlayacak.