Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı, 5 milyon TL'lik kaynak bularak transferin önünü açmak istediklerini söylerken Basın Sözcüsü Serdar Deniz, bu konuda olumsuz görüş bildirdi.
Yasağı kaldırmak için eski futbolculara yaklaşık 3 milyon TL ödemeleri gerektiğini, ayrıca mevcut kadroya takviye için de en az 3 milyon TL'ye ihtiyaç duyacaklarını ifade eden Serdar Deniz, "Bu parayı transfer için harcamaktansa mevcut kadrodaki futbolculara ödeme yapmak daha mantıklı. Bu benim kişisel görüşüm. Önceliğimiz yeni teknik direktörümüzü belirlemek" dedi.
Son olarak orta saha oyuncusu Burak Can Kunt'un Manisa Büyükşeehir Belediyespor'la anlaşmasıyla Bucaspor'dan ayrılan futbolcu sayısı 10'a yükselmiş oldu. Genç stoper Alper Sürücü de Manisa Büyükşeehir Belediyespor'la el sıkışırken, ön libero Ferhat Çulcuoğlu ve kanat oyuncusu Emre Şahin, Ankaragücü'ne gitti. Kaleci Ömer Kahveci, forvet Melih Vardar, stoper Kadir Bilimlie, Tire 1922'nin yolunu tuttu. Sol bek Batuhan İşçiler Kastamonuspor 1966'ya kiralandı, gurbetçi golcü Deniz Pero Almanya'ya döndü. Sözleşmesini fesheden Berkant kulüp arıyor. Yönetim, Mehmet İncebacak'ı ikna etmeye çalışıyor.