Onur ATIŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son sıradaki Tarsus İdmanyurdu'na deplasmanda 2-1 yenilerek düşme potasından kurtulamayan Bucaspor, teknik direktör Suat Kaya'yı bile şaşkına çevirdi.
Ligin 9'uncu haftasının başında göreve gelen Suat Kaya, 7 maçta 24 farklı futbolcuya şans vermesine rağmen istediği verimi bir türlü alamadığını söyledi. Her maç farklı 11 deneyen Suat Kaya, "Futbolcular bir maç iyi oynayıp, ertesi hafta adeta dökülüyorlar. Takımı sahada tanıyamıyorum" dedi. Yönetime son durum hakkında rapor vereceğini dile getiren Suat Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Mutlaka bazı yaptırımlar uygulanacak. Yönetim gerekli açıklamayı yapar. Ancak şartlar ne olursa olsun ben pes etmeyeceğim. Bucaspor'u ateş hattından çıkaracağım. Bu kulüp Süper Lig görmüş, bu şekilde kötü devam edemez."
Bu hafta lider Manisaspor'u ağırlayacaklarına değinen Suat Kaya, "Rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim galibiyete daha fazla ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.
KUPADA ÇİNE MADRAN'A KONUK OLUYORLAR
Ligde zor günler geçiren Bucaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü tur maçında Aydın temsilcisi Çine Madranspor'a konuk olacak. Yüksel Yalova Stadı'nda Hasan Hüseyin Yıldırım'ın düdük çalacağı müsabaka saat 13.00'te başlayacak. Tek maçlı eleme usulüne göre oynanan kupada kazanan takım gruplara kalacak. 90 dakikanın berabere sonuçlanması durumunda karşılaşma 15'er dakikalık iki devre halinde uzayacak. Sonuç değişmezse galibi seri penaltı atışları belirleyecek. Bucaspor, kupada 2'nci tur'da Sancaktepe Belediyespor'u elerken, Çine Madranspor ise Ayvalıkgücü ve Hacettepe'yi saf dışı bıraktı.