BUCASPOR'da yarın çoğunluk sağlanamayacağı için 24 Aralık'a ertelenmesi beklenen olağanüstü genel kurul öncesi 2'nci Başkan Abdülaziz Yıldız, Mali İşler Sorumulu Çetin Kayışlı ve eski yönetici Feyzullah Ergin'in oğlu İsmail Ergin'den sonra Asbaşkan Adil Demir de adaylığını açıkladı.
Liste çalışmalarına başladığını ve güçlü bir ekiple göreve talip olduğunu söyleyen Adil Demir, "Camiadan aday olmam konusunda yoğun baskı gördüm. Bucaspor'u yeniden eski parlak günlerine kavuşturacağım" ifadesini kullandı. Kulübün yıllar sonra ilk kez bu kadar çok adayla genel kurula gittiğine dikkat çeken Adil Demir, "Kongrede kıyasıya bir yarış olacak. Tek amacım, kulübü ekonomik krizden kurtarmak. Bunun için önemli projelerim var. Listemi en kısa sürede açıklayacağım" dedi.
Buca'da son dönemde birlik ve beraberlik duygusunun zayıfladığını aktaran Adil Demir, "Artık yönetim-taraftar çekişmesi yaşanmayacak. Kavgalarla bulübe zarar veriyor. Kaliteli bir kadromuz var. Güçlü bir yönetimle bu takım şampiyonluğu kovalar" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI