SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerindenden Bucaspor'da Başkan Çetin Kayışlı, geçtiğimiz hafta içinde yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurula gidilmesini isteyen bazı yöneticilere tepki gösterdi.
Kulübe 1 kuruş dahi katkı koymayanların muhalefetten başka bir şey yapmadığını dile getiren Kayışlı, "Kulübümüze zerre kadar faydası olmayanlar çıkıp ahkam kesiyor. Koltuk meraklısı değilim ancak şu anda benden başka başkanlık yapacak kişi yok. Ligin başlamasını bekliyorum. Seçime gidip ekibi değiştirmeyi düşünüyorum" diye konuştu. 
Yönetimdeki pek çok ismin yeni sezon öncesi takımın tek bir antrenmanına dahi gitmediğini dile getiren Çetin Kayışlı, "Tesislerde 4 hazırlık maçı oynadık. Benim aleyhime konuşanlar bir defa bile takımı görmeye gelmedi. Oyuncuların ismini bile bilmiyorlar. Bucaspor'a zarar vermekten başka işleri yok. Kulüp için gönülden çalışan arkadaşlarımızla elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Toplantıda bazı yöneticilerin Teknik Direktör İlker Seven'le de yolların ayrılması konusunda Kayışlı'ya öneri getirdiği ancak Seven'le yola devam edileceği cevabını aldığı öğrenildi.