Onur ATIŞ/ İZMİR, () - ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, her iki takımın da İzmir derbisine yakışır bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi. İlk karşılaşmaların her zaman zor geçtiğine değinen genç teknik adam, "Geriye düşmemize rağmen mücadeleyi bırakmadık, Kazanmak adına elimizden geleni yaptık. Girdiğimiz 5 gol pozisyonu var. Final paslarını iyi yapabilseydik, deplasmandan galibiyetle ayrılabilirdik. Genel itibarıyla takımımın performansından memnun kaldım" yorumunu yaptı.
KARAFIRTINALAR: İYİ OYNAMADIK
Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Altınordu karşısında etkili bir futbol sergileyemediklerini ifade etti. Fazla üretken olamadıklarını kaydeden Karafırtınalar, "Fizik olarak yeterli değildik. Çok iyi oynayamadığımız maçtan 1 puanla ayrıldık" dedi.
Sakat olan Jebrin'i sürpriz bir şekilde kadroya alan genç çalıştırıcı, "Jebrin 6 aydır sakat. Hiç hazırlık maçı oynamadan sahaya sürdük. Yine de elinden geleni yaptı" şeklinde konuştu. Sait Karafırtınalar, Henrique ayarında bir stoper alacaklarını sözlerine ekledi.