TÜRKİYE Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden Botaşspor, 2015-2016 sezonunda da mevcut antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile devam etme kararı aldı.
Kulüp Başkanı Mehmet Konuk, yaptığı açıklamada, "30 yıldır bayan basketboluna alt yapı ve A takım düzeyinde katkı sağlayan, nice başarılara imza atan ve alt yapıda yetiştirdiği oyuncularla ülkemizde başarılı sporcular ve nesiller yetişmesini kendisine misyon edinen kulübümüzün 2015- 2016 sezonunda da aynı duygu ve düşünce içinde ortak hareket ettiğimiz hocamız Ceyhun Yıldızoğlu ile çalışmaya devam etmesinden büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu birlikteliğin ülkemiz sporuna ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Ceyhun Yıldızoğlu ise "Botaşspor Kulübü kurulduğu yıldan bu yıllara kadar önce iyi insan, sonra iyi sporcu modelini benimseyerek bölgesine ve Türk basketboluna çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. A Takıma verilen maddi-manevi desteğin, alt yapıya çok daha titiz şekilde verilmesi nedeni ile gelecekte Botaşspor'dan yetişmiş oyuncuların Botaşspor organizasyonunu Türkiye'de ve Avrupa'da başarı ile temsil edeceğinden kuşkum yoktur. Şahsıma bu güzel ortamda çalışma fırsatı sunan Sayın Başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAF