Murat KÜÇÜK / BOLU, ()- BİRİNCİ Lig takımlarından Boluspor, kanat oyuncuları Senegalli Chelif Salif Sane ve Mustafa Durak ile sözleşme imzaladı.
Kırımızı beyazlı takım,  Adana Demirspor’dan Mustafa Durak ve Casa Sports takımından Senegalli Chelif Salif Sane’yi transfer etti. Mustafa Durak’la 1+1 yıl Chelif Salif Sane ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı. Karaçayır Mahallesi’ndeki kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, ligin başlamasına 2 gün kala 2 önemli oyuncuyu kadroya kattıklarını söyledi. Başkan Çarıkçı, Sane'den Boluspor'un gelecekte para kazanabileceğini belirtti.
Chelif Salif Sane ise Boluspor’a geldiği için büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, “İnşallah bu sene şampiyon oluruz. İnşallah yüzde 100’ümü vereceğim. Takıma faydalı olmak istiyorum" dedi.
Mustafa Durak ise, "Beni Boluspor’a layık gördükleri için hocama ve başkanıma teşekkür ediyorum. Güzel bir camiaya ve kulübe geldim. Kulübün hedefleri ve içinde olmak istiyorum. İnşallah güzel bir lig geçiririz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI