Uğur DEMİRKIRDI / - Bilardoda 1.Lig Play Off müsabakaları başladı.
8-12 şubat tarihlerinde 5 gün boyunca devam edecek Play Off müsabakalarında kulüpler ilk 2 sırayı alabilmek için mücadele edecekler. Müsabakalar sonunda ilk iki sırayı alan takımlar ülkemizi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda temsil edecek.
Bursa'da düzenlenen 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nın hemen ardından başlayan, Türkiye 3 Bant Bilardo 1.Lig müsabakaları tüm hızıyla sürüyor.
Toplam 28 takımın 4'erli 7 grupta mücadele ettiği organizasyonda gruplarını 1 ve 2. sırada tamamlayan 14 takım ile en iyi 3'üncülerden 2 takım bir üst tura yükselecek. 2.turda mücadele verecek 16 takım nakavt sistemi ile birbirleri ile karşılaşacaklar ve 2016 yılının şampiyonunu belirleyecekler.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ÜMİT ÖZKUL VE ZEKİ ÇAKAL HEM MÜCADELE EDİYOR HEM DE BİULARDOYA DESTEK OLUYOR
Bilardo Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Bursa'da devam eden 1.lig müsabakalarında farklı kulüplerin takımlarında bizzat sporcu vasfıyla mücadele ederek lige ve kulüpleşmeye verdikleri önemi gösterdiler.
Bilardo Federasyonunda önemli görevler üstlenen Ümit Özkul, Samsun GSİM takımına hem renk tatıyor hem de verdiği mücadele ile bu sporun sevilmesine katkı sağlıyor.
Zeki Çakal ise Bursa Büyükşehir Belediye takımı ile dereceye girmek için mücadele ediyor. Zeki Çakal, Dünya Kupası'nın Bursa'da yapılmasında ve organizasyonun aksaklık yaşamaması için neredeyse 24 saat emek verdi.

(FOTOĞRAFLI)