Seyfi GÜL/FOÇA (İzmir), () - İZMİR'in Foça İlçesi'nde düzenlenen yaz kamplarının son dönemi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın katıldığı bir programla kapandı.
İstanbul'un Beşiktaş İlçesi'ndeki okullarda öğrenim gören 600 öğrencinin dört dönem halinde konuk olduğu Foça Yaz Kampları, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın katıldığı bir programla kapandı. Beşiktaş Belediye Başkanı CHP'li Murat Hazinedar ile birlikte özel uçakla İzmir'e ve Foça'ya geçen Ilıcalı, kampın yapıldığı Leon Otel girişinde Beşiktaş Marşı eşliğinde coşkuyla karşılandı. Foça Belediye Başkanı CHP'li Gökhan Demirağ'ın da katılımıyla 14 - 17 yaş grubundan 156 öğrenciye katılım sertifikaları verildi. Bazı öğrenciler sertifikalarını, bazıları ise tişörtlerini Acun Ilıcalı'ya imzalattı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, küçükken izci kamplarına katıldığını belirterek büyüklerin tecrübelerinden yararlanmaları konusunda öğütler verdi. Foça'ya ilk kez geldiğini söyleyen Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli olduğunu, ancak kampa katılan Beşiktaşlı gençlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Ilıcalı, Başkan Hazinedar'ın "Birkaç çocuğun sertifikasını vereceğiz" diyerek kendisini ikna ettiğini belirtti ve "Burada hepsi birbirinden zeki, heyecanlı gençlerle karşılaştım. Sizleri görünce geleceğimizin ne kadar güzel olacağına bir kez daha inandım. Hepinizi kutlarım" dedi.
Geldiği gibi büyük coşku ve tezahüratlarla uğurlanan Ilıcalı, çıkışta otel personeli, eğitmen ve öğrencilerin isteklerini kırmayarak bol bol özçekim yaptı. Ilıcalı ve Başkan Hazinedar, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın Foça Hatırası tablolarını hediye etmesinin ardından ilçeden ayrıldılar.

FOTOĞRAFLI