Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Arsenal ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Siyah-beyazlıların çalışmalarını, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takım'ından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da takip etti.

Siyah-beyazlılar, kondisyon ve taktik çalışmasına takım halinde yapılan ısınma koşusu ve stretching hareketleriyle başladı. Pas ve dar alanda oyun kurma çalışmalarıyla devam eden antrenman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana tedavisine devam edilen Uğur Boral, dünkü antrenmanda sağ ayak bileği burkulan ve bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'inde çekilen MR sonucunda sağ ayak bileği yan bağında 2. derece yırtık olduğu tespit edilen ve tedavisine başlanan Necip Uysal katılmadı.

Necip'in Arsenal maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Ersan Gülüm ve Atiba Hutchinson da takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Beşiktaş, Arsenal maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.