Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurt dışı kamp çalışmalarının ilk etabı için Almanya'ya geldi.

Özel uçakla Paderborn Havalimanı'na inen siyah-beyazlı kafile, piste giren otobüse bindi. Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcuları görmek için havalimanına gelen siyah-beyazlı taraftarlar, bu duruma tepki gösterdi.
Takımının uçaktan otobüse geçişi sırasında ise teknik direktör Şenol Güneş, taraftarın sevgi gösterilerine el sallayarak karşılık verdi.

Beşiktaş kafilesi daha sonra Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında 16 Temmuz'a kadar sürecek kamp boyunca kalacakları Hotel Klosterpforte'ye geçti. Kafilenin otele gelişi sırasında yağan sağanak yağmur ve şiddetli dolu nedeniyle otelin önünde bekleyen taraftarlar ve basın mensupları zor anlar yaşadı. Beşiktaş kafilesi kamp yapacağı otele geçerken, siyah-beyazlılar Almanya kampındaki ilk antrenmanını akşam saatlerinde basına açık gerçekleştirecek.

VELİ KAVLAK KAMP KADROSUNDA YOK

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 12 gün sürecek ilk etap kampına tedavisine devam edilen Veli Kavlak dışında tüm futbolcuları dahil etti.
İzinli olan Pedro Franco, Olcay Şahan, Gökhan Töre ile Alexander Milosevic'in de Almanya kampına katılacağı ve takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Beşiktaş'ın 27 kişilik Almanya kampında yer alacak futbolcular şunlar: Tolga Zengin, Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Adem Gülüm, Serdar Kurtuluş, Andreas Beck, Dusko Tosic, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Jose Sosa, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Eslem Öztürk, Fatih Aksoy, Hamza Küçükköylü, Muhammed Enes Durmuş, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Pedro Franco, Alexander Milosevic.

Yeni sezon hazırlıklarını 16 Temmuz'a kadar Almanya'da sürdürecek siyah-beyazlılar, yurt dışı hazırlık kampının ikincisini ise 20 Temmuz-4 Ağustos'ta Avusturya'da yapacak.