BEŞİKTAŞ Kulübü'nde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni, Dikilitaş'taki Süleyman Seba Spor Salonu'nda yapıldı.
Bayramlaşma törenine başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Metin Albayrak, yöneticiler, takım arkadaşı Sezer Öztürk ile kavga ettiği gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, basketbol şube direktörü Erman Kunter, kulübün bünyesindeki amatör branşlarda faaliyet gösteren sporcular katıldı.
İBRAHİM TORAMAN BAYRAMLAŞMAYA GELDİ
Bayramlaşmaya Sezer Öztürk ile yaptığı kavgadan dolayı süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman da katıldı. Başkan Fikret Orman'ın yakın ilgi gösterdiği İbrahim Toraman'ın, diğer yöneticilerle de samimi görüntüleri dikkat çekti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sporcular ve kongre üyeleriyle yakından ilgilenirken, salonda antrenman yapan hentbol takımı teknik heyeti ve oyuncularıyla da bayramlaştı.
Bu arada Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, bir cenazeye katılması nedeniyle bayramlaşmaya gelemedi.
BAŞKAN FİKRET ORMAN: "BİR DAHAKİ BAYRAMLAŞMA YENİ STADIMIZDA"
Bayramlaşma töreninde konuşan kulüp başkanı Orman, bir dahaki bayramı yeni yapacakları statta kutlamak istediklerini dile getirdi.
Camianın büyüdüğünü ve artık küçük salonlara sığmadığını belirten başkan Orman, "Allah yeni stadımızın içinde bir dahaki bayramı kutlamayı nasip etsin. Bayramları kutlamak dinen ibadettir. İbadetin en önemli kısmı da birlikteliktir. Birlikteliğin en makbulü samimiyettir. Biz Beşiktaşlılar, birbirimizi samimiyetle seven büyük bir aileyiz ve ben bu ailenin mensubu olmaktan her zaman büyük mutluluk duydum" dedi.
Fikret Orman konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bu ailenin içinde kongre üyelerimiz var, ailenin içinde çalışanlar, sporcularımız, basın mensupları, taraftarlarımız var. Günlerimizi hep beraber geçiriyoruz. Bu ailenin içinde bulunmak, birbirimize kenetlenmek, samimi olarak birbirimizi sevmek bizim camiamızın en önemli özelliğidir. Bu, bizi yüceltecek konudur. Ben de bu ailenin içinden geldim. Bu mahallenin çocuğuyum. İçimizdeki birçok insan da bu ailenin ferdi. Ben bugün başkanım, yarın öbür gün ayrılacağım, ama bu ailenin içinde birbirimizi sevmek, kırgınlıkların olmamasını sağlamak, olan kırgınlıkları sevgiyle aşmak, ana amaç olan şampiyonluklardan daha önemlidir. Beşiktaşlılık duruşunda kalmak ve insanlığa, ülkemize, dünyaya örnek olmak amacımızdır."
''BEŞİKTAŞ CAMİASININ MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM''
Beşiktaş camiasının mensubu olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Orman, "Allah rahmet eylesin, biz babamızdan bunu öğrendik. Herkese iyi bayramlar diliyorum. Allah nasip ederse bir dahaki sezon ve bir dahaki bayramı yeni stadımızda kutlarız. Hep beraber bize yakışan bir salon içinde kutlamayı Allah bize nasip etsin" diyerek konuşmasını sonlandırdı. AD(OS/FG)